Image module

Pentru a schimba o cutumă veche de sute de ani (aceea că doar bărbații pot apărea pe bancnote), campania Femei Pe Bancnote dorește să te implice direct în acest act istoric.

Astfel, te invităm să urmezi trei pași simpli:

 

I) Să îți alegi personalitatea istorică preferată, care consideri că ar merita să ajungă pe o bancnotă.

 

Se vor crea două sesiuni de vot.

  1. În prima sesiune, poți vota trei personalități preferate. VOTEAZA AICI! 
  2. Cele trei personalități, care vor strânge cele mai multe voturi, vor intra în runda finală de vot.

FINALISTA: Personalitatea care va strânge cele mai multe voturi în cea de-a doua sesiune va fi propunerea noastră, a tuturor, pentru a fi Prima Femeie Care Să Ilustreze O Bancnotă Românească!
Propunerea numelui va fi înmânată oficial reprezentanților Băncii Naționale a României la finalul votului.

 

 Urmărește FemeiPeBancnote pe Facebook și Instagram!

 

II) Concomitent, vom trimite Guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, o petiție, pe care te invit să o semnezi AICI!

 

Această petiție va deschide drumul negocierilor cu Banca Națională a României, pentru ca oficialii BNR să accepte să pună și chipul unei femei pe o bancnotă națională. De aceea, este extrem de important să fie semnată de cât mai mulți dintre noi.

Semneaz-o ACUM, AICI si partajeaz-o (dă share) pe Facebook, pe Instagram, pe Twitter, pe Youtube, pe Snapchat, pe toate canalele de socializare, pentru a le arăta tuturor că împreună scriem istoria României!

 

 Urmărește FemeiPeBancnote pe Facebook și Instagram!

 

III) Postează-ți fotografia

 

De asemenea, vă invit pe toți cei care citiți aceste rânduri, să vă postați o poza ținând in mână o bancnotă, menționând cu hashtag că #VremFemeiPeBancnote și tăguind trei prieteni (@Prieten1, @Prieten2, @Prieten3), provocându-i, astfel, să facă și ei același lucru.

Așadar, semnați petiția, votați-vă preferata și provocați-vă prietenii pe Facebook & Instagram să ia parte cu toții la acest moment istoric! #VremFemeiPeBancnote

Nu toți vom rămane în istorie. Oricât de voluminoasă ar fi cartea, n-ar avea suficiente pagini să incăpem cu toții în ea. Totuși, avem oportunitatea fantastică de a intra în istorie împreună! Acum!

SEMNEAZĂ petiția, VOTEAZĂ-ți preferata și POSTEAZĂ-ți fotografia cu o bancnotă pe Facebook si Instagram ( menționează în text #VremFemeiPeBancnote și tăguiește 3 prieteni, provocându-i, astfel, să facă parte si ei din acest demers istoric).

Depinde de tine să intrăm în istorie! Depinde doar de tine!

 

Urmărește FemeiPeBancnote pe Facebook și Instagram!